Uitvaartcentrum “De Laatste Eer” Kerkstraat 4, 7671 HG, Vriezenveen
  • Slide 2
U bent hier:

Links

www.hamsuitvaartverzorging.nl In principe worden leden van de begrafenisvereniging “De Laatste Eer” die in Vriezenveen of in een straal van ongeveer 40 kilometer van Vriezenveen afwonen verzorgd door Hams Uitvaartverzorging. Om u kennis te laten maken met dit bedrijf kunt u hun site een keer bezoeken. Ook voor voorbeelden van advertenties en bloemstukken verwijzen wij u naar deze site.
www.condoleren.nu Wij leven in een moderne tijd waarin vele oude bekenden zijn vertrokken naar elders (binnen- of buitenland). Middels deze site bestaat de mogelijkheid om op een eenvoudige en persoonlijke manier iemand te condoleren met het verlies van een dierbare met daarnaast de mogelijkheid om gedichten, achtergronden toe te voegen die als troost kunnen dienen voor de familie.
www.gedachten-gedichten.nl Op beide genoemde sites kunt u vele gedichten vinden die van toepassing kunnen zijn bij een overlijden van zowel een volwassene als kind. Daarnaast kunt u op deze sites ook gedichten vinden voor andere gelegenheden, zoals bij ziekte, geboorte, huwelijk etc.
www.vriezenveners.nl
www.oudvriezenveen.nl
Leuke sites voor de echte Vriezenvener. U kunt hier stamboomonderzoek terug vinden en er is een stukje geschiedenis over het ontstaan van Vriezenveen.
www.twenterand.nl De site van de lokale overheid van de gemeente Twenterand waar toe Vriezenveen behoord.

Lid worden?

Wilt u ook lid worden van onze vereniging? Klik hier
Of bel voor meer informatie: (0546) 54 95 22

Contact opnemen?

Uitvaartcentrum “De Laatste Eer”
Kerkstraat 4
7671 HG Vriezenveen

Tel: (0546) 56 13 51
info@hamsuitvaartverzorging.nl
© 2017 Copyright Begrafenisvereniging "De Laatste Eer"